Brændeovn med vandtank

Braendeovn-med-vandtank-Vejle-VVSKan du lide at se på levende ild, og har du et vandbårent varmeanlæg, så skal du måske overveje at få en brændeovn med vandtank. Der findes flere modeller på markedet – og helt sikkert også en, der passer til dit hjem og dit behov.

Bioovnen er en af de mest effektive brændeovne med vandtank på markedet – og den har stor effekt til centralvarmeanlægget.

Brændefyring giver varmen

Fyring med brænde er nok den ældste opvarmningsform, vi kender – og den mest arbejdskrævende. Det tiltaler da også en del mennesker, at de kan få god motion og frisk luft ved at skaffe og håndtere brænde.

Fyring med brænde kræver lidt øvelse, hvis du skal have et stort energiudbytte af dit brændsel og fyre rent. Kontakt Vejle VVS & Økobyg for rådgivning om brændefyring.

Når du fyrer med brænde, skal du kunne opretholde en meget høj forbrændingstemperatur for at få afbrændt træets frigjorte gasser, som udgør ca 2/3 af træets brændværdi. Derfor er du nødt til at have en lagerkapacitet, der hurtigt kan optage den afgivne varme. Den lagerkapacitet får du i en brændeovn med vandtank.

Comments are closed