Branchenetværk

LØB – Landsforeningen for Økologisk Byggeri

LØB formidler viden om miljørigtigt byggeri gennem åbne debatfora, tidskrifter, udgivelser, vandreudstillinger, udstillingsaktivitet og udflugter til byggeri.

Medlemmerne er en bred vifte af forhandlere og producenter af miljøvenlige byggematerialer, håndværkere, arkitekter og andre projekterende, der ligesom private er medlem af ren interesse og udveksler erfaringer.

Vejle VVS & Økobyg har tidligere siddet i LØBs bestyrelse og har derfor et indblik i, hvor du kan finde de informationer, du har brug for til vurderinger i dit byggeprojekt.

Du kan også selv blive medlem. Som medlem har du mulighed for at deltage i foreningens aktiviteter til reduceret pris.

Læs mere på LØBs egen hjemmeside ved at klikke her …

DS Håndværk og Industri – Arbejdsgiverne

DS Håndværk og Industri er en branche- og arbejdsgiverforening. Gennem foreningen er jeg blevet uddannet til at have ekspertice inden for energioptimering. Derfor kan jeg kalde mig EnerigiXpert. DS Håndværk og Industri har skiftet navn til Arbejdsgiverne.

 

Yderligere er vi som medlemmer omfattet af DS-garanti, når vi arbejder for private forbrugere. DS-garanti har også skiftet navn og logo til Håndværker-garanti, som er en udvidet ordning.

 

Håndværker-Garanti sikrer, at hvis du som privat kunde indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får du rettet det fejlbehæftede arbejde. Håndværkets Ankenævn er sammensat af repræsentanter for både forbrugere og virksomheder. En dommer er en upartisk formand for nævnet.

Håndværker-Garanti dækker op til kr. 100.000,- inkl. moms og dækker selvom den virksomhed, der skulle have udført arbejdet, er ophørt. Får du medhold i din sag hos Håndværkets Ankenævn, udføres arbejdet af en anden virksomhed under ordningen.

Comments are closed