Fjernvarme

Bor du i et kollektivt forsynet varmeområde, og overvejer du at skifte til fjernvarme – så kontakt Vejle VVS & Økobyg her. Vi giver dig et godt tilbud på vvs arbejdet i forbindelse med dit skifte til fjernvarme.

Hvad fjernvarme er og kan …

Fjernvarmeanlæg kræver ingen pasning, men det er en god idé med et servicecheck f.eks. én gang om året.

Fjernvarme er ikke nødvendigvis vedvarende energi, da det afhænger af, hvordan varmen produceres. Mange fjernvarmeværker kører med overskudsvarme fra f.eks. kraftværker eller store industrier, der har spildvarme, og så er det jo en fremragende måde, at udnytte varme, der ellers blot bliver udledt til havmiljøet.

Flere og flere fjernvarmeværker investerer også i solvarmeanlæg og/eller halm og træpillekedler, så tendensen er, at fjernvarme bliver mere miljørigtig.

Husk, hvis du har fjernvarme …

For at minimere varmetabene i jordledningerne har mange fjernvarmeværker indført en strafafgift for de brugere, der ikke afkøler vandet tilstrækkeligt. Flere fjernvarmeværker sænker også fremløbstemperaturen, så brugerne må efterisolere, sætte flere radiatorer op eller skifte til gulvvarme.

 

Gemina-Termix
Gemina-Termix2

Billederne ovenfor viser Gemina Termix VVX 2-2, der er det mest populære fjernvarmeanlæg i Danmark i øjeblikket.

Kontakt Vejle VVS & Økobyg her, for at få en pris på vvs arbejdet, hvis du vil udskifte dit gamle fjernvarmeanlæg, eller hvis du vil skifte til fjernvarme.

Andet vvs arbejde:

Kontakt Vejle VVS her for at høre mere om, hvordan du optimerer dit fjernvarmeanlæg og undgår at betale strafafgifter.

Comments are closed