Om Vejle VVS

Mange års erfaring – samme sikre kurs

Opvarmning med gas, olie og kul er stadig de største miljøsyndere. Jeg kan hjælpe dig med at vælge en miljørigtig løsning og få en god miljø-samvittighed.

Jeg har lavet alt i vvs-arbejde gennem 30 år. Min vision har fra starten været at yde forureningsfri og vedvarende energiløsninger samtidig med, at din varmeregning bliver mindre.

Min foretrukne løsning er solvarme kombineret med en eller flere andre vedvarende varmekilder. Det kan typisk være fyring med træpiller, fastbrændsel, husstandsvindmølle eller en eller anden form for varmepumpe.

Jeg rådgiver om løsninger i den enkelte enhed, og jeg har stor erfaring med træpillefyr, fastbrændselsfyr og luft-til-vand varmepumper. Dette kan du læse mere om ved at klikke på det, du gerne vil læse om.

Lad os sammen se på de optimale muligheder i den enkelte situation, og lad os sammen tilpasse løsningen i forhold til de eksisterende installationer og selvfølgelig til økonomisk rentabilitet.

Vejle VVS & Økobyg

Vejle VVS & Økobyg er et personligt drevet firma, der blev startet i 1997 som et VVS og byggefirma. Vi havde fokus på energirigtige løsninger og miljøvenligt byggeri og har erfaring inden for disse områder siden 1970’erne. Mit første solvarmeanlæg blev bygget i 1974. I dag arbejder jeg med vvs og med speciale i energi- og miljøoptimale varmeanlæg.

Vejle VVS & Økobyg arbejder sammen med murer-, tømrer-, malerfirmaer m.v., så vi også er i stand til at byde ind på nybyggeri og om- og tilbygninger, badeværelser, køkkener etc. Se vores samarbejdspartnere her …

Medlem af VVS-branchens garantiordning – se link her …

Medlem af kvalitetssikringsordningen for solvarme og biobrændsel (KSO-ordningen).

Comments are closed